2020-2021 Bahar Dönemi Uzaktan Eğitim Duyurusu

Üniversitemiz 18.02.2021 tarihinde yapılan senato toplantısında 2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemi bahar yarıyılı, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu ve YÖK’ün almış olduğu kararlar doğrultusunda değerlendirmiştir.

Buna göre 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar yarıyılında karma (hibrit) eğitim modeli uygulanacaktır.

Uygulamalı dersler seyreltilmiş bir şekilde, küçük gruplar halinde ilgili akademik birimlerin planlayacağı tarihlerde yüz yüze; teorik dersler ise çevrimiçi (online) şeklinde devam edecektir.

Buna göre Fakültemiz özelinde yapılan değerlendirmeler neticesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılında derslerin çevrimiçi (online) şeklinde devam etmesi yönünde karar alınmıştır.

Sağlık Bakanlığı, YÖK ve İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun Kararları doğrultusunda Salgının seyrinde oluşabilecek değişiklikler dikkate alınarak ileriki süreçlerde oluşan durumla ilgili olarak Üniversitemiz Senatosu ve Fakültemiz özelinde alınan kararların yeniden değerlendirilebileceği ve değişiklik yapılabileceği ilanen duyurulur.

19.02.2021 09:29