2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları Sonunda Mezun olabilecek öğrencilerin dikkatine

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı finalleri sonrası mezun durumunda olan öğrencilerimiz için burada bulunan duyuru yayınlanmış olup başvurular alınmıştı.

Burada bulunan duyuruda ise tek ders sınavı için başvurular ilan edilmişti. Başvuru tarihlerinde tek ders sınavı başvuru yapılmadığı için, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı bütünleme sonrası sorumlu oldukları tüm dersleri tamamlamaları üzerine mezun olabilecek öğrencilerimizin 06.08.2021  tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki dilekçe ile birlikte mezuniyet çalışmalarının başlatılması için Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları ya da dilekçelerini daha sonra asıllarını elden/kargo ile göndermek koşuluyla okunabilir durumda PDF biçiminde, iletisim.fakultesi@yobu.edu.tr adresine öğrenci mail adreslerini kullanarak e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

NOT:
1-
Dilekçe veren öğrencilerimizin mezun durumda olup olmadıkları ilgili bölümlerin "Mezuniyet ve Not Tetkik Komisyonları" tarafından değerlendirilecektir. Mezuniyet şartlarını tamamlayan öğrencilerimiz komisyon onayı ve Fakülte Yönetim Kurulu Kararı sonrası mezun olabileceklerdir.

2- Aşağıdaki listede belirtilen öğrencilerin mezuniyet işlemleri başlatılmıştır, tekrar dilekçe göndermelerine gerek yoktur.

3- Mezun olduğu halde dilekçe vermeyen öğrencilerimizin çıkış işlemleri, dilekçelerini verdiği tarihten itibaren başlayacaktır ve bu durum kendi sorumluluklarındadır.

Dilekçe İçin tıklayınız

Daha önce dilekçe gönderip mezuniyet işlemleri başlatılan öğrencilerin listesi

Soru ve önerileriniz için lütfen iletisim.fakultesi@yobu.edu.tr adresine geri bildirimde bulununuz.

26.07.2021 10:00