2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEK DERS SINAV BAŞVURULARI (Güncellendi)

Başvuru Tarihi…………...: 16.07.2021 saat 12.00 Kadar
Sınav Tarihi…………….....: (27-28).07.2021
E-Posta .............................: iletisim.fakultesi@yobu.edu.tr

TEK DERS SINAVINA GİRMEK İÇİN GEREKEN ŞARTLAR

Tüm Derslerin devam koşulunu yerine getirmiş olmak şartıyla;
1.Mezun aşamasına gelmiş ve en fazla 1 (bir) dersten başarısız olmak.
2.Tüm derslerini başarmış fakat GANO ‘su 2.00’ın altında olan son yarıyıl öğrencileri GANO’yu yükseltmek için sadece harf notu  UT, FF, FD, DD, DC ve CC olan dersler için  sınava girebilirler.
3. GANO ortalaması 2.00 ‘ın üstünde olan son yarıyıl öğrencileri sadece başarısız oldukları   (UT, FF, FD)  dersler için sınava girebilirler.
4.Sınavlar 27-28 TEMMUZ 2021 tarihlerinde yapılacaktır.
5.Tek ders sınavına girmek için başvuru dilekçesi aşağıdaki linktedir. Yukarıdaki şartları sağlayan öğrencilerimiz 16.07.2021 saat 12.00’ a kadar Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları veya dilekçelerini daha sonra asıllarını elden/kargo ile göndermek koşuluyla okunabilir durumda, ıslak imzalı veya dijital imzalı, PDF biçiminde, iletisim.fakultesi@yobu.edu.tr adresine öğrenci mail adreslerini kullanarak e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

Notlar:
1-Dilekçesini zamanında teslim etmeyen veya e-posta ile gönderim yapmayan öğrencilerimiz tek ders sınavına giremeyecektir.

2-Sınav programları başvuru alım tarihleri bittikten sonra fakültemiz web sayfasından ilan edilecektir.

3-E-posta ile başvuru formunu gönderen öğrencilerimizin işlemleri başlatılacak olup, ilgili formun Öğrenci İşleri Birimi'ne asıllarının en geç 26.07.2021 tarihinde ulaşması gerekmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız.

Soru ve önerileriniz için lütfen iletisim.fakultesi@yobu.edu.tr adresine geri bildirimde bulununuz.

12.07.2021 21:25