2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUMLARARASI VE YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

Fakültemize yapılan 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası ve Yurtdışı Yatay Geçiş başvuruları incelenmiştir. Buna göre,

1.Akın YILDIZ : Öğrenci 2017 Yılı puanı ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümüne yerleşmiştir. 2017 yılında Fakültemizde Bölümün aktif öğrencisi olmadığı için başvurusu kabul edilmemiştir.

2.Sema ÇALIŞKAN: Öğrenci Fakültemiz Radyo Televizyon ve Sinema (İ.Ö) bölümüne yatay geçiş yapmak için başvuru yapmıştır. Fakültemizde Radyo Televizyon ve Sinema (İ.Ö) bölümü bulunmadığı için kabul edilmemiştir.

3.Esma Nur URAL: Eşdeğer Diploma Programına başvuru yapılmadığı için kabul edilmemiştir.

10.08.2020 16:27