2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı bahar Yarıyılı Final Sınavları Sonunda Mezun olabilecek öğrencilerin dikkatine

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı finalleri sonrası sorumlu oldukları tüm dersleri tamamlamaları üzerine mezun olabilecek öğrencilerimizin 02.07.2021  tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki dilekçe ile birlikte mezuniyet çalışmalarının başlatılması için Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları ya da dilekçelerini daha sonra asıllarını elden/kargo ile göndermek koşuluyla okunabilir durumda PDF biçiminde, iletisim.fakultesi@yobu.edu.tr adresine öğrenci mail adreslerini kullanarak e-posta ile göndermeleri gerekmektedir.

NOT:
1-
Dilekçe veren öğrencilerimizin mezun durumda olup olmadıkları ilgili bölümlerin "Mezuniyet ve Not Tetkik Komisyonları" tarafından değerlendirilecektir. Mezuniyet şartlarını tamamlayan öğrencilerimiz komisyon onayı ve Fakülte Yönetim Kurulu Kararı sonrası mezun olabileceklerdir.

2- Bütünleme Sınavına girecek öğrencilerimiz herhangi bir işlem yapmayacaktır.

3- Dilekçe vermeyen ve bütünlemeye kalacak öğrencilerimizin çıkış işlemleri ise tek ders sınavı sonrası başlatılacaktır.

Dilekçe İçin tıklayınız

Soru ve önerileriniz için lütfen iletisim.fakultesi@yobu.edu.tr adresine geri bildirimde bulununuz.

28.06.2021 10:51